top of page

COUNSELING

BACHBLOESEMS

We trachten samen te achterhalen waar je op dat moment of al langere tijd emotioneel mee worstelt. Aan de hand daarvan stellen we een combinatie gepaste bloesems voor je samen.

Dit Bachbloesemflesje gaat een 6-tal weken mee.

Bachbloesems neem je 3 à 4/per dag oraal in, gespreid over de ganse dag rechtstreeks onder de tong of opgelost in water. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met medicatie of andere behandelingsvormen en ze hebben geen bijwerkingen. Indien je homeopatische middelen neemt kan je best even overleggen met je homeopaat.

Een consult kan naar eigen keuze of nood variëren tussen 60min en 180min. Je betaalt 45€ voor het eerste uur en 10€ per extra aangevangen half uur. Het flesje met bloesems is in de prijs van je consult inbegrepen.

Je kan ook een persoonlijke Blend laten samenstellen.   

Bijvoorbeeld op basis van je lievelingsgeur of rond een bepaald thema.

Je kan ook een persoonlijke blend schenken bij een geboorte, een huwelijk, een verjaardag, een ritueel, enz.

Deze wordt samengesteld op basis van jouw aanwijzingen en verlangens maar kan ook puur intuïtief geblend worden tot een Room&Body sPray, een Roller of een Huisaroma.

De aromablends worden niet oraal ingenomen.

De prijs van een consult is gelijk aan die van een Bachbloesemconsult.

Maar je kan ook zonder consult via e-mail bestellen; dan geef je je beschrijving of wensen door en betaal je enkel de blend.

Het persoonlijke sPrayflesje van 100ml kost 28€;  Een persoonlijk aromarollertje van 10ml 18€ en een huisaroma van 30ml 20€.

PERSOONLIJK GESPREK

Als gezondheidsbegeleider heb ik een brede kennis opgedaan op vlak van de fysieke, emotionele en spirituele niveau's van een mens. Ik volgde nog heel wat andere opleidingen die er samen voor zorgen dat er in een persoonlijk gesprek gauw conflicten, opgelopen trauma's, niet ingevulde basisbehoeften, verlangens en onbewuste onderliggende patronen die je energetisch blokkeren naar de oppervlakte kunnen gehaald worden,

 

Alles begint bij inzicht krijgen en het maken van verbinding met jezelf. Mijn doel is om samen met jou op zoek te gaan naar wat jou inspireert en gelukkig maakt, zodat je een vervuld leven kan leiden.  je leven en je lichaam uit de knel geraakt en je naar je hoogste potentieel kan leven.

 

Je betaald 40€ /uur.

Please reload

bottom of page