top of page

LUMAIA

Mijn verlangen is steeds geweest om 'Licht' te werpen op gedachten, situaties, emoties en gedragingen.

Op zoek naar een naam voor mijn praktijk kwam ik in een Italiaans woordenboek het woord Lumaio tegen met als betekenis ‘onderhoudsman van de lichten’ . 

 

Dit was destijds een beroep dat door een man werd uitgevoerd, die als taak had elke avond de gaslampen, die toen nog gebruikelijk waren in de straten, stations en in de mijnen, aan te steken en te doven wanneer er opnieuw genoeg dag'licht' was.

 

Door de ‘o’ achteraan het woord te veranderen in een ‘a’, 'lichtte’ het woord : ‘LUMAIA’ op, de vrouwelijke vorm.

 

En laat dit nu effectief zijn wat Lumaia en haar Blends betrachten. Zij helpen te ‘verlichten’ wat ons bezwaart en blokkeert, werpen nieuw 'Licht' op illusies en 'Lichten' onze Ziel terug opwaarts.

Ik geloof in ieders eigen vermogen om dingen te transformeren en dat begrip en verbinding maken met jezelf essentieel is voor een geïnspireerd, gelukkig en vervuld leven.

Ik deed verschillende opleidingen waaronder de 4-jarige opleiding tot Gezondheidsbegeleider aan de Levensschool in Tongerlo, Gefascineerd door de werking van de Bachbloesems, verdiepte ik mij ook in de emotionele en spirituele werking van aromatherapie, de chakraleer die nauw verweven is met de levensfases van de mens, en dook in de wereld van de geuren en leerde de technieken van het blenden.

De mens is een fascinerend wezen dat tot grootse dingen in staat is.

bottom of page