top of page

M A S S A G E  BLENDS

T H E R A P E U T E N

Voor

De massageolie wordt voorbehouden aan de gespecialiseerde massagetherapeut die als doel heeft meer teweeg te brengen bij zijn cliënten dan wat een goede massage met een basisolie bewerkstelligt.

De set bestaat uit 7 flessen van 250ml, geblend in biologische Jojoba-olie.

Waarom in Jojoba-olie?

Jojoba-olie is eigenlijk geen olie maar een plantaardige was die niet oxideert waardoor de massageblends een lange houdbaarheid hebben. Jojoba heeft een zeer hoog vitamine E gehalte, wordt goed opgenomen door de huid, vertraagt de talgproductie, is vochtregulerend en ook inzetbaar tegen zonnebrand (factor4). Een wetenschappelijk onderzoek aan de universiteit van Caïro, gepubliceerd in 2005, toonde aan dat jojoba-olie ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Hierdoor denken de wetenschappers dat jojoba-olie een potentieel antikankermedicijn kan worden.

Meerwaarde van de aroma's

Een goed uitgevoerde massage met enkel een basisolie heeft vele voordelen; de huid wordt gevoed, ons gelukshormoon oxytocine komt vrij, stress vermindert, de weerstand verhoogt, de doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd, de spieren losgemaakt. waardoor meestal een diepe relaxatie tot stand komt.

Door aroma's toe te voegen aan de basisolie spreken we naast het fysieke ook het emotionele en mentale niveau van de cliënt aan waardoor een diepere heling op gang wordt gebracht.

De blends zijn samengesteld met aroma's die het emotionele, mentale en spirituele niveau van de cliënt terug in balans brengen. De thema's waarrond de aroma's werden samengesteld kan je lezen onder de tabbladen 'Over Lumaia' en 'Blends''.

Een volledige set bestaat uit 7 flessen, Love Potion, Pure Passion, Rise & Shine, Flower Child, Speak your Heart, High Senses en Soul Dance en betaal je €290.

Je krijgt 10% korting op je eerste aankoop. Volgens de massagetherapeuten die er reeds mee werken, kan je er 10 lichaamsmassages mee uitvoeren per fles..

Het bevragen via de kenmerken van de chakra's geeft de therapeut een goede houvast, een set tools waarmee aan de slag kan gegaan worden. Bovendien brengt het werken met de blends een eigen ontwikkeling op gang, versterkt het je intuïtie en geeft je directe voldoening bij het bieden van hulp.

Heb je interesse om in je praktijk met de Lumaia Blends aan de slag te gaan?

Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

We trachten al je vragen binnen de 24u te beantwoorden.

bottom of page